Tuesday, December 14, 2010

HELLS ANGELS IN ROMANIA

Miscari importante in lumea moto din Romania.Patru chartere romanesti au fost recunoscute drept Hangaround Club Hells Angels.Este vorba despre charterele Timisoara,Bucuresti,Sibiu si Cluj-Napoca.Aici puteti gasi stirea oficiala:

http://www.hells-angels.com/?HA=charters

40 comments:

  1. Tare ! Felicitari chartere-lor hangaround !

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Tare,felicitari.."...ce vorbesti tu acolo...? Prietene,baga capul in pamant,iati motorul pe care ti la cumparat mamica si dute in drumu tau,iar daca pe traseu vezi vre-un "dasta cu rosu si alb" pe spate..... date din drumul lor,pentru ei tu nu ai dreptul sa conduci motocicleta,esti o jignire pentru ei....
      CEVA LA MODUL ASTA O SA SE INTAMPLE....daca nu va vedeti de treaba... MOTOSYLO,cu Respect.

      Delete
    2. Bun propagandist esti. Tu crezi ca S.Y.L.O. sunt altfel? Poate vrei sa explici ce inseamna.

      Delete
  2. I doar o chestiune de timp pana cand incep charterele serioase si la noi. Prostitutie, droguri. Avem ce exporta

    P.S."Si ce fata frumusica are mama!" de ajung astia la noi aduc toata Moldova la produs.

    ReplyDelete
  3. http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/crima-organizata-pe-doua-roti-intra-in-balcani-195467.html

    ReplyDelete
  4. ww.gds.ro/Actualitate/2010-08-03/Bandele+de+motociclisti+Hells+Angels+si+Bandidos+invadeaza+Balcanii

    ReplyDelete
  5. http://www.adevarul.ro/actualitate/Ingerii-Iadului-gand-invadeze-balcanica_0_310768928.html

    ReplyDelete
  6. So what, mafiotii de aici se tem ca le iau astia painea de la gurita?

    ReplyDelete
  7. Nu aveti ideie despre ce vorbiti,daca 81 intra in Romania(si nu ma refer la papusile lor donatoare de "cascaval"...vezi Draculas)....ve-ti realiza ce inseamna sa stai "cu pantaloni in vine"..Hells A. ,nu sunt decat o palma data spiritului de fraternitate,motociclismului.... Intrebati unul dintre platitori de "taxe"..care umbla "mandru" ,in prostia lui,cu R&W pach pe spate,intrebatii cam cati bani au dat ,numai sa cumpere pachul..si cati bani va mai trebui sa dea ca sa-l poata tine pe spate.Multi dintre voi nu aveti habar ce inseamna MC. Iar daca va referiti la ...prostitutie,droguri,arme...aflati ca odata veniti....veti fi implicati si voi (ca victime-colaterale)...asa ca ,nu vorbiti de ceea ce nu stiti.Hells Angels....nu sunt decat o grupare de 2 lei(puternica e adevarat)...sunt niset scursuri ale societati,niste oameni fara ONOARE,gata oricand sa calce pe cadavre(adica pe voi),numai ca sa-si atinga scopul...care scop este ---sa asi extinda aria de afaceri,ceea ce inseamna,nu numai droguri,arme,prostitutie..inseamna totodata si subjugarea motociclistului de rand .Asa ca aveti grija ce va doriti.....s-ar putea sa se adevereasca....si atunci sa vedem pe unde scoateti camasa.... Una peste alta, Eu MOTOSYLO ,va doresc numai drumuri bune sa aveti,vedetiva de motoarele voastre si nu vorbiti de ceea ce nu stiti...(cu tot respectul). S.Y.L.O.

    ReplyDelete
    Replies
    1. taraneeee...am poza cu tine in club house-ul celor de la DRACULAS! ce cautai pe acolo daca tu esti suporter OUTLAWS?

      am sa o trimit aluia de-i zici tu "nasu"

      Delete
    2. Sabine ,nu faceam eu comentarii... taran sa faci pe cine crezi tu .....ca-ti permite,eu NU ....asa ca demonstreaza ca esti de la oras si comportate ca atare ....ai demonstrat ca nu ai pic de creier ......EU am mai multi km facuti cu scuteru decat ai sa faci tu vre-o data cu motocicleta ....(asta daca mai ai)sa fii sanatos....motociclistule. EU nu ma bag in discutii gratuite , nu de alta dar sifoane ca tine au pus Hellsul sa ma caute pe la Oravita ...cand au venit 4 mari si tari sa-mi demonstreze ca ei sunt cine sunt si ca TOATE MC.urile din Romania sunt la cheremul lor....si ca (citez)..se pisa pe TOTI motociclistii ... sa nu mai spun ce au zis de Draculas...

      Delete
  8. La o adica are dreptate. Daca or sa vina astia pe aici, gandi-ti-va numai cate scandaluri si alte c*******i de genul nu or sa fie intre ei si clanurile tiganesti de pe aici. Daca treaba asta escaleaza o sa fie ca-n Bosnia-Hertegovina. Da, intr-un mediu ca cel din Romania nu or sa aibe arme de foc asa de multe ca-n SUA sau Canada, etc, dar asta nu inseamna ca per total, sunt mai putin periculosi. Si apoi, credeti ca daca au vazut un "frate" cu motorul pe un drum din RO, asta inseamna ca biker-ii din tara sunt mai feriti de conflicte cu astia, doar asa de dragul riding-ului ? tine-ti minte ca s-ar putea ca alte MC-uri din tara sa fie considerate rivale pt HA, deci nu stiu in cata corecta masura vi i-ati putea dori. Daca e sa-i apreciati pt. ceva, atuncia intr-o anumita masura spiritul rebel si unitatea ridicata sunt acel ceva, dar nu intindeti pelteaua.

    ReplyDelete
  9. Am si eu o intrebare , de ce sa alegi sa intrii (sa incerci) in HELL ANGELS si nu in OUTLAWS, BANDIDOS ,MONGOLS..... pt ca sunt mai rasisti si primesc albi in special? pt ca sunt mai numerosi? pt ca nu impun conditii restrictive ca si altii ?
    cum alege o persoana sa intre intr un club? de ce sa intri la ei si nu la ceilalti? cum ma poti convinge pe mine ca e bine sa intru la ANGELS si nu la restu? ce diferente sunt intre ei?

    ReplyDelete
  10. Cel care a deschis discutia anti Hells Angels este suport Outlaws.
    MOTO SYLO = Support Your Local Outlaws.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timpul le rezolva pe toate , imi doresc sa nu am dreptate,,,,si H.A. sa fie ok ,dar dupa cum stiti deja au inceput sa priveasca restul MC. ca pe niste oameni care nu au dreptul sa circule pe acelasi drum pe care circula ei....Eu ca si Support Outlaws nu am treaba cu nimeni si sunt prieten cu toata lumea, imi place sa merg pe motor fie iarna ,fie vara,,,imi place sa-mi fac prieteni peste tot in lumea asta ,pentru ca in ceea ce ma privestste a fi pe doua roti reprezinta apogeul libertatii,fratia pe doua roti e ceva ce nu intalnesti in fiecare zi.....e adevarat am simtit ca fac parte din Outlaws pentru ca la ei la petrecere poti veni cu sotia,copiii ,cu prietena,sora,etc fara ca sa ai vre-o teama ca se va intampla ceva si in special pentru faptul ca oamenii aia au grija uni de altii .Credeti-ma cand va spun ,sunt oameni la fel ca si voi,oameni cu familii slujbe ,prieteni,etc.

      Delete
  11. De acum inainte comentariile anti Hells Angels vor fi sterse. Sunt pentru libera exprimare, dar faceti-o pe blogurile voastre. Hai sa vorbim despre motoare, mai sunt 385 de posturi. Chillax.

    ReplyDelete
  12. Ba viu care tot urlati mai ales unu de mai sus Anonim esti un idiot exact tu primul anonim si ceilalti retarzi.
    Voi nu stiti ce inseamna sa iei un motor.
    prima intreebare casre trebe sa ti-o pui e ca accepti atata libertate care ti-o ofera?
    Asta fac R&W iar cei ce nu inteleg si se considera motociclisti si cred ca totul se reduce la cai putere si la bataie luativa in plm un speed si plecatii de aici.

    ReplyDelete
  13. Ba viu care tot urlati mai ales unu de mai sus Anonim esti un idiot exact tu primul anonim si ceilalti retarzi.
    Voi nu stiti ce inseamna sa iei un motor.
    prima intreebare casre trebe sa ti-o pui e ca accepti atata libertate care ti-o ofera?
    Asta fac R&W iar cei ce nu inteleg si se considera motociclisti si cred ca totul se reduce la cai putere si la bataie luativa in plm un speed si plecatii de aici.

    ReplyDelete
  14. nu sunt impotriva HELL ANGELS , dar ma pun in mintea unui tanar motociclist roman , vad ca sunt mai multe grupari , cum alege sa intre in HELL ANGELS si nu in alta parte ? pt el ca roman,european,alb , e mai avantajos sa fie in HELL ANGELS ?

    ReplyDelete
  15. Din ce am vazut Hells Angels la noi sunt in stadiul de prospect cu 3 chartere> Sibiu, Bucuresti si Timisoara. Au facut ceva baietii astia pana acum de sunt judecati asa? Treaba lor daca vor sa fie HA. Asta inseamna concerte...petreceri, bere....

    PS. Au auzit si copiii de Outlaws...eu nu am auzit in RO de ei...

    ReplyDelete
  16. eu am vrut sa intru la bandidos,dar mi-au cerut sa am scuter si sa vorbesc spaniola,so...spaniola o rup un pic,ca am invatat-o la capsuni dar nu am bani destui pt scuter,asa ca am renuntat.

    ReplyDelete
  17. Cred ca Outlaws sunt cei de la Chopper Academy, ca au infiintat ca spartii chaptere in nu stiu cate orase. Spun asta pentru ca siglele lor sunt cu scrisul celor de la BLACK PISTONS MC, cunoscuti ca pepiniera OUTLAWS.

    ReplyDelete
  18. Revin> ca sa intri la BANDIDOS dai test> mananci 5 saci de nachos..si functie de cate bashini tragi, esti admis sau nu.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. forewer HELLS ANGELS !!!! poate reusim si noi!!!

    ReplyDelete
  21. Mi-au placut tigaile celor de la CA. Intrudere de pasarica :D

    ReplyDelete
  22. :)))))))))) ''Anonymous'' barbatia intruchipata !!!

    ReplyDelete
  23. Hells Angels nu e neaparat un lucru rau la noi . Si chiar daca vor calca inafara legi macar o fac cu stil, Nu ca si clanurile de tigani de pe la noi. Oricum cat o sa existe oameni care dau bani pe droguri arme si tarfe o sa existe si cine sa le vanda. Si as prefera sa fie un biker decat de un cioroi de-al lui Bercea Mondialu .

    ReplyDelete
  24. sincer nu va doriti sa ajunga aia sa faca filiala in romania ..ca o sa iasa rau pt majoritatea cluburilor existente ....am stat in germania o vreme mai exact in berlin si sa vedeti acolo ce inseamna HA si Bandidos ...cel putin politia e inexistenta cand e vorba de astia....cat despre HA ei sunt linistiti atata vreme cat nu ii deranjezi nu ai probleme...in schimb Bandidos aia sunt nebuni ... singuru lucru rau e faptul ca cunoastem temperamentul si comportamentul romanesc...mai ales cand se vede si cu sigla pe el HA....

    ReplyDelete
  25. Si apropo macar tiganii stiu de frica mascatilor...da astia sa te fereasca Dzeu ca nu stiu de frica nimanui si cnd o sa ai o problema cu ei nu o sa te mai scoata nici dracu

    ReplyDelete
  26. Ce este de facut daca incerc de ceva timp sa devin membru suport 81 si sunt mereu dat la o parte pt ca presedintelui nu ii place fata mea..si nici nu imi zice in fata ca nu pot devenii membru ,mereu aflu de la altii nemultumirile lui...nu vrea sub nici o forma sa aduca membri noi in club .

    ReplyDelete
  27. M-as baga la HA cad o sa inceapa razboiu' cu tiganii! :) p.s. alt anonymus

    ReplyDelete
  28. Eu sunt din AB siasi vrea sa-mi incerc si eu norocu cu ...fata mea,poate trec si ma accepta...Cum pot participa la ...interviu?

    ReplyDelete
  29. care sunt conditiile in RO pt a te inscrie in HA, sau tot cu spaga conorm originalitatii romanesti?

    ReplyDelete
  30. Cei din HA au mai mult stil si efectuaza cu eficenta cam tot ce isi pun in cap. Sunt oameni parolisti si ceea ce zic si fac nu ca multi alti din aceasta tara care cauta sa se arda unul pe altu pt bani. Un fel de lantul slabiciunilor. Mai aveti de invatat despre occident si modul acestor grupari de a fi. Sunt mai smecheri decat smecheri smecherilor din tara asta .... Va dati si voi cu parerea ca nu muriti de plictiseala. Cand o sa aveti de aface cu ei atunci sa vb nu cand nu stiti nimic. Peace out

    ReplyDelete
  31. am citit toc ce au comentat toti, insa nu am auzit despre o oarecare problema...cei din TM, cum se face ca la concert Cargo, in parcare trece un bmw cu salamu la maxim, o lasa incet gen figuri, lasa geamurile jos si da mai tare?ok, cioara cioara, muzica muzica, da cine i permite?cacatu ala trecuse pe langa un grup de cel putin 10 ce stateau la sueta pe langa motoarele lor, ghici cine ia comentat ceva?da, NIMENI!!!!! Asta e MC la noi? sa nu mai zicem de toate ,,metal head-urile" din spate de la Bega Shoping Center...3 la un metru, 2 la 10 kile....ca urmare daca HA vine sa le rupa figurile la copilasii carora leau luat mami si tati motor, bine ati venit fratilor!!!

    ReplyDelete
  32. Unde au adresa H.A in Bucuresti?

    ReplyDelete
  33. nu exista OUTLAWS MC in Romania,a existat in Bulgaria un chapter dar a fost desfiintat...

    ReplyDelete