Friday, November 4, 2011

*

La postul "Minut de zgomot".Acesta a fost postat si pe motociclism, si am ramas uimita de reactiile negative ale celorlalti motociclisti. Puteti citi totul aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/670512-minut-de-zgomot-pentru-simoncelli/  . Pe scurt, baietii se dau cu pumnul in piept ca aceasta actiune nu ar avea de ce sa aiba loc deoarece noi nu il cunosteam pe Simoncelli si in plus lumea ar fi deranjata de zgomot, patandu-ne imaginea de motociclisti. Sa va zic pe puncte de ce sunteti niste ipocriti.
1.Mergeti la marsuri de protest organizate si aprobate de politie si primarie. You're doing it wrong! Ideea de protest exclude cererea oficiala catre politie si adaptarea protestului in functie de orarul si locul de desfasurare impus de ei. Si in plus doar blocati drumurile cerand celorlalti soferi sa fie "atenti la motociclisti". Fi tu atent si iti garantez ca nu vei pica. Incearca sa previi manevrele celorlalti participanti la trafic si nu vei pati nimic. Nu le cere celorlalti sa aibe grija de fundul tau. Nu sunteti handicapati si nici niste feministe la ciclu incat sa cereti drepturi egale.
2.Vreti sa nu va patati imaginea de motociclisti de treaba. In toate filmele pe care le vezi motociclistii sunt niste tipi duri care merg pe un Harley pe Route 66 in apus. Sigur nu ti-ai luat motocicleta pentru ca ai vazut intr-un film un inginer pe o Africa Twin.Lumea are prejudecati, la fel ca voi. De ce incerci sa schimbi parerea lumii? Esti un spirit liber, un rebel, un renegat, asuma-ti imaginea.
3. Marco Simoncelli a fost un mare pilot si entertainer.Din pacate a murit prea devreme dar macar a facut-o facand ce-i placea. Merita mai mult de un minut de zgomot, dar noi asa il vom omagia.
Asa ca duminica va rog sa nu veniti daca nu ati bifat macar un lucru de pe aceasta lista:

1.Ai rupt o oglinda in trafic

2.Ai mers fara casca
3.Tobele tale fac zgomot peste limita legala
4.Te-ai certat cu politia
5.Te-ai intrecut cu altii in trafic

PS Cei care au bifat toata lista vor primi gratuit un actibild Timisoara Choppers.

No comments:

Post a Comment