Friday, February 4, 2011

Excursia Anarhia

Duminica 06.022011 Timisoara Choppers are placerea sa va invite la

Excursia Anarhia


Dupa atatia ani de organizat excursii aproape in fiecare weekend la care trebuia sa ne batem capul sa inventam tot felul de destinatii,a sosit timpul anarhiei(sau democratiei smile.gif )

Program

11.00 Se deschide Rabbit Club(str.Divizia 9 Cavalerie nr.60).Toti excursionistii sunt invitati la traditionala cafa oferita de Timisoara Choppers inaintea plecarii.
11.00-12.00 Socializare si pregatirea destinatiei de excursie.Sfaturi:excursia nu ar trebui sa depaseasca 50 de km din cauza frigului si a pauzei de iarna(inca nu sunt formate reflexele).
12.00 Se pleaca in excursie.Fiecare pleaca unde vrea!Destinatii posibile:centura Timisoarei ricky.gif ,Stadion biggrin.gif ,vizitarea Ghirodei blink.gif .Destinatia e la alegerea voastra,important este drumul.
13.00-14.00 Happy Hour la Rabbit Club!Pentru modica suma de 5 lei puteti consuma cat puteti din ceaunul cu care va asteptam.Este vorba de un ceaun de ceai!!!De asemenea v-am pregatit,in aceeasi suma,si un meniu vegetarian:pita cu untura si cu Vegeta!Ceapa rosie nu va lipsi!

Va asteptam!

No comments:

Post a Comment